Jim Broadbent Six Minutes to Midnight Kadrosuna Girdi

05.07.2018 06:01
Jim Broadbent Six Minutes to Midnight Kadrosuna Girdi

1930'larda geçen Nazi-gerilim filminin yıldızlarından biri olan Eddie Izzard, aynı zamanda senaryoya da katkıda bulundu.

 

Iris filmiyle Oscar ödülü kazanan ve iki kez Altın Küre sahibi olan Jim Broadbent, Six Minute to Midnight'ta Judi Dench ve Eddie Izzard'la birlikte yer alacak. Çekimleri İngiltere'de başlayan filmin kadrosunda ayrıca, Carla Juri, James D'Arcy, Celyn Jones, Maria Dragus, Tijan Marei ve Franziska Brandmeier bulunuyor.

 

Downton Abbey yönetmeni Andy Goddard tarafından yönetilen ve Celyn Jones, Izzard ve Goddard'ın senaryosunu birlikte yazdıkları yapım, gerçek olaylara dayanıyor ve bir görgü okulunda görev yapan bir öğretmenin hikayesine odaklanıyor. İngiltere'nin güney kıyısında yer alan bu okulda, yüksek rütbeli Nazilerin kızları, Hitler'in Alman Kızlar Birliği'nin sadık üyeleri olmayı öğrenmektedir. Ailelerin dil öğrenmelerini ve birer hanımefendi olarak ülkelerini temsil etmelerini plandıkları kızları, büyük tehlike altındadır, ancak bu tehlikeyi öğretmenlerinden başka fark eden yoktur!