Vizyondaki Filmlerde Bu Hafta (6 Temmuz 2018)

06.07.2018 06:15

6 Temmuz 2018 haftasında 2'si yerli toplam 7 film vizyona giriyor.


Ant-Man ve Wasp

Paul RuddMichael Douglas ve Evangeline Lilly'nin başrollerinde yer aldığı yeni Marvel filminde Scott Lang, Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı'nın ardından Ant-Man olmanın verdiği yükle bir baba olarak sorumluluklarını dengelemeye çalışmaktadır. Ancak Hank Pym ve Hope van Dyne acil bir görev için yardımını istediğinde bir ortakla çalışması gerekir. Hope, Wasp olarak Ant-Man'in yanında yer alacaktır. Scott bir kez daha kostümünü giymeli ve Wasp ile işbirliği yaparak geçmişindeki sırları çözmek için işe koyulmalıdır.

 

Hayalet Hikâyeleri

Profesör Philip Goodman, doğaüstü olaylara, hayaletlere ve ölümden sonraki yaşama inanmayan bir akademisyendir. Ancak bu düşüncesini sarsacak gibi olaylar yaşacaktır. İdolü Charles Cameron'dan gelen bir mektup ve kendisine iletilen üç korkunç olayın bulunduğu dosya, kuşkucu profesörü ürpertici hikayeleri olan üç farklı kişinin peşine düşmeye zorlar.

 

Kaptan Dandun

Animasyon film Kaptan Dandun,bir korsan ve mürettebatının başından geçen olayları konu alıyor. Kaptan Dandun, Mikey, Bonnie ve diğer sadık mürettebatıyla açık denizlerde korsanlık yapmaktadır. Amiral ve askerlerle birlikte başka korsanlar da sürekli onun yakalamaya çalışmaktadır. Bir gün mürettebatı düşmanlarına esir düşünce dostluğun değerini anlayan Kaptan, onları kurtarmak için her şeyi yapmaya karar verir. Dandun'un derin denizlerdeki dev dostları da yardımlarını esirgemeyecektir.

 

Karantina XII

Cahit adlı Arkeoloji profesörü güç kitabı olan XII Simya Kitabı için Şeytan ile bir anlaşma yapar. Profesör Mina, Anıl, Berna, Selin ve Batu adlı 5 öğrencisini, sayısız paranormal olayın yaşandığı ıssız bir adaya bitirme tezini tamamlamaları için gönderir. Adayla ilgili başta çok fazla şey bilmeyen gençler, zamanla adadaki şeytani gücü kavrar. Beş genç adada yalnız başlarına kalmışlardır ve iki gece geçirip tezlerini tamamlamak zorunda kalırlar.

 

Dua Et Kardeşiz

Tuğrul ve Ömer varlıklı bir ailenin çocuklarıdır. Tuğrul bir gün sahip oldukları arazilerinden yol geçeceğini öğrenir. Ailesine bunu haber verdikten sonra annesi küçük oğlu Ömer'i de yardım etmesi için çağırır. Apar topar memlekete gelen Ömer, bu yolun illegal bir biçimde arazilerinden geçtiğini öğrenir. Yasal olmayan bu durumu ortaya çıkarmaya kararlı olan aile zorlu bir mücadeleye girişir.

 

Hayat Okulu

1920'lerde Fransa'da yetimhanede yaşayan Paul, kırsal kesimde büyük bir toprak ağasının yanında çalışan Celeste ve Borel tarafından evlat edinildiğinde hiç bilmediği bir yere taşınmak zorunda kalır. İlk başta buradaki yaşantısını sevmeyen Paul, aksi ancak özgür ruhlu kaçak avcı Totoche ile tanışınca işler değişir. Fakat Borel kaçak avcılara savaş açmıştır ve bekçiliğini yaptığı arazilerde Totoche'un avlanmasına izin vermeyecektir. Paul ise Totoche'un yanında hayatı ve ormanın gizlerini öğrenmek üzeredir.

 

Zama

Pedro Almodóvar'ın yapımcılığını üstlendiği ve Lucrecia Martel'in yönettiği filmde Don Diego de Zama, İspanyol Krallığı'nın Güney Amerika sömürgelerinde görevli bir yerel yönetici olarak yaşamını sürdürmektedir. Tecrübeli bir devlet yetkilisi olarak günün birinde Buenos Aires'e atandığını bildiren bir mektup almayı sabırla bekler. Ancak bu mektup gelmedikçe Zama'nın sabrı taşar ve sonunda bir grup askerle birlikte Vicuña Porto adında çok tehlikeli bir haydutu bulma görevine atılır. Film, Arjantin'in en önemli edebi yapıtlarından kabul edilen, Antonio di Benedetto'nun aynı isimli romanından uyarlanmıştır.