Ant-Man and the Wasp'in Yönetmeni Bir Fantastic Four Filmi Çekmek İstiyor

07.07.2018 05:15
Ant-Man and the Wasp'in Yönetmeni Bir Fantastic Four Filmi Çekmek İstiyor

Vizyona yeni giren Ant-Man'in devam filminin başrollerinde Paul Rudd ve Evangeline Lilly yer alıyor. Yönetmen Peyton Reed ise, iki filmin başarısının ardından kalbinden geçirdiği bir başka projeyi paylaştı.

 

"Ant-Man teklifi bana ilk geldiğinde, bu fırsatın üstüne hemen atladım çünkü uzun zamandır yapmak istediğim bir filmdi." yorumunu yapan Reed, devam filmi Ant-Man and the Wasp'le Marvel evrenine iyice ısındığını belli etti. Süper kahraman dünyasından ayrılmak istemiyor gibi görünen yönetmen, bir Fantastic Four filmi çekmenin en büyük arzularından biri olduğunu da itiraf etti. 

 

Peyton Reed'in Fantastic Four'la olan aşk hikayesi, 1960 yapımı Fantastic Four'un yeni bir versiyonunu geliştirdiği 2003 yılına dayanıyor. Ne yazık ki Reed'in versiyonu 20th Century Fox'un onayını alamadı ve Fantastic Four filmlerini Tim Story yönetti. Bu durumun Peyton Reed'in kalbini ne kadar kırdığı tahmin edilebilir, ancak yönetmen yine de Fantastic Four sevdasından vazgeçmemiş. "Fantastik Four çizgi romanları, bir tacın mücevherlerden biri ve bence hala muhteşem bir filmi çekilebilir." Buna ek olarak Reed, Disney'in Fox'u satın alması durumunda, Fantastic Four veya X-Men gibi karakterlerin muhtemel birleşimi konusunda heyecan duyuyor. "Bir hayran olarak, bu karakterleri ve bu tür bir füzyonu görmek benim için heyecan verici. Örümcek Adam'ın Sony'den gelmesi ve Captain America: Civil War ile Avengers Infinity War'da yer alması inanılmazdı.". Peyton Reed, Ant-Man'in, MCU'ya Fantastic Four'u tanıtmak için mükemmel bir sıçrama tahtası olacağına inanıyor, çünkü iki serinin de orijinal çizgi romanları Stan Lee ve Jack Kirby tarafından yaratılmıştı.