Dakota Fanning ve Kōichi Yamadera Gen:Lock Animesinin Kadrosunda!

08.07.2018 05:30
Dakota Fanning ve Kōichi Yamadera Gen:Lock Animesinin Kadrosunda!

Rooster Teeth’in Western anime serisi Gen: Lock, seslendirme kadrosuna Dakota Fanning’i ve ünlü anime seslendirme sanatçısı Kōichi Yamadera’yı ekledi.


Fanning ve Yamadera, Gen: Lock'ta kahraman isyancı pilot Julian Chase'i seslendirecek olan Michael B. Jordan'a katıldı. Animede dünyadaki son özgür toplum, küresel bir savaşın kaybeden tarafındadır ve kazanabilmek için “mecha” olarak bilinen yeni nesil, dev, silahlı robotları savaşta kullanmaya karar verir. Fanning uzman bir mecha pilotu ve Chase’in aşık olduğu Miranda Worth’ü seslendirecek. Ghost in the Shell ve Dragon Ball Super animelerinde de seslendirme yapan Yamadera ise Japonya'nın askeri kuvvetlerinden Gen: Lock programına yeni katılan ve Chase'in yanında savaşacak olan Kazu Iida'yı seslendirecek.

 

Gen: Lock, Rooster Teeth Animation'un ikinci anime serisi olacak ve prodüksiyonu Jordan'ın Outlier Productions'ı ile ortak olarak yapılacak. Red vs. Blue'nun da yapımcılığını üstlenen stüdyonun başkanı Gray G. Haddock, seslendirme kadrosuyla ilgili "Dakota, seyircinin çok güçlü bir şekilde bağ kurması için Miranda'ya göz alıcı bir enerji ve doku katıyor. Yamadera-san ise Kazu'nun davranışlarının ve gücünün dengesini yansıtıyor." dedi. Animasyon 2019 yılında ekranlarda olacak.