Daniel Craig Yeni Bond Filmi İçin CIA'i Ziyaret Etti

08.07.2018 23:53
Daniel Craig Yeni Bond Filmi İçin CIA'i Ziyaret Etti

ABD İstihbarat Teşkilatı CIA, halkla ilişki kurabilmek ve nasıl iş yaptıklarını daha iyi açıklayabilmek için gerçekleştirdikleri Real vs. Real etkinliği kapsamında 007 yıldızı Daniel Craig'i ağırladı.


Daniel Craig, CIA’in kamuoyunu bilgilendirme ve istihbarat çalışmalarının gerçek dünyada nasıl işlediğini anlatma girişiminin bir parçası olarak Virginia’nın Langley kentindeki CIA merkezini ziyaret etti. Craig şu anda 25. James Bond filminde, beşinci kez James Bond rolünü canlandırmaya hazırlanıyor ve CIA, Reel vs. Real semineri için 26 Haziran'da kendisine ev sahipliği yaptı. CIA'in internet sitesinde yaptığı açıklamada şu cümleler yer aldı: “Bay Craig liderliğimiz ve işgücümüzle bir araya geldi. Kendisine eğlence dünyasında sunulanın aksine, gerçek hayatta casusluğun daha fazla 'pelerin' ve daha az 'hançer' olduğu açıklandı. Craig istihbarat döngüsüne giden takım çalışmasından ve CIA görevlilerinin bağlılık ve adanmışlığından oldukça etkilendi.”


Bond 25'in çekimleri Aralık ayında başlayacak. Danny Boyle bir kez daha yönetmen koltuğuna oturuyor ve Trainspotting senaristi John Hodge ile birlikte senaryoyu yazıyor. Konunun detayları henüz açıklanmadı, ancak söylentiler filmin Shatterhand olarak adlandırılabileceği yönünde. Boyle ve Hodge, #MeToo hareketinden etkilenerek kadın Bond karakterlerini alışılmış şekilden daha farklı olarak tasvir etmeyi planlıyor. Dizinin bir “evren” inşa etme girişimini sürdürmesi bekleniyor, ancak Christoph Waltz Blofeld rolüyle geri dönmeyecek.