Star Wars: Episode IX Kadrosu Yavaş Yavaş Şekilleniyor

09.07.2018 01:54
Star Wars: Episode IX Kadrosu Yavaş Yavaş Şekilleniyor

The Americans dizisinin yıldızı Keri Russell, J.J. Abrams'ın yazdığı ve yönettiği Star Wars: Episode IX filminde yer almak üzere görüşmelerde bulunuyor. Russell ve Abrams, en son 2006 yılında çekilen Mission: Impossible 3'te birlikte çalışmışlardı.


Altın Küre ödüllü Russell'ın talip olduğu rol aksiyon ve ağır dövüş sahneleri gerektiriyor. Daha önce FX'in The Americans dizisi, Mission: Impossible ve Dawn of the Planet of the Apes filmlerinde yer alan Russell, bu tarz zorlu sahnelerdeki yetkinliğini kanıtlamıştı. Abrams ve Lucasfilm, bu rol için son iki ay içinde birçok aktrisle görüştü. Abrams çekimleri bu ayın sonunda başlayacak film için hala kadro oluşturmaya çalışıyor. Daisy Ridley, John Boyega, Oscar Isaac ve Adam Driver'ın bu kadroda da yer alması bekleniyor.

 

Keri Russell başrolünü üstlendiği Felicity dizisi ile 1999 yılında Altın Küre Ödülü kazanmıştı ve bu dizinin de yaratıcısı J.J. Abrams'tı. Yeni filmde Abrams senaryoyu Chris Terrio, Derek Connolly ve Colin Trevorrow'la birlikte yazdı. Russell'ın filmde yer alması halinde isyancıların mı yoksa imparatorluğun mu tarafında savaşacağı bilinmiyor. Film 20 Aralık 2019’da vizyona girecek.