Facebook'tan Bir Cristiano Ronaldo Dizisi Geliyor

09.07.2018 03:20
Facebook'tan Bir Cristiano Ronaldo Dizisi Geliyor

Facebook'un, bugüne kadarki en büyük orijinal serisi ne olacak dersiniz? Küresel futbol yıldızı Cristiano Ronaldo ile ilgili bir reality show!


Sosyal medya devi Facebook, Ronaldo belgesel-dizisini yeni video platformu olan Facebook Watch'a getirme amaçlı görüşmelerde bulunuyor. Facebook, projeye önemli miktarda para yatıracak. Kaynaklara göre Portekizli futbolcu 13 bölümlük dizi için yaklaşık 10 milyon dolar alacak. Ronaldo, Facebook'taki en popüler sporcu - resmi sayfasında 120 milyondan fazla takipçisi var - ve dünyadaki en tanınmış spor ünlülerinden biri. Ünlü futbolcu, Real Madrid'de ve Portekiz Milli Takımı'nda forma giyiyor. 

 

Aslında Ronaldo hali hazırda Facebook'la çalışıyor zaten. Facebook kısa süre önce Ronaldo ve Paul Lee'nin yeni prodüksiyon şirketi wiip'e bir drama dizisi siparişi vermişti. Dizi, New York’taki liseli kızlardan oluşan bir futbol takımı ve bu takımdaki etnik köken, sınıf ve ırk farklılıklarını konu alacak. Henüz ismi belli olmayan bu dizi de Facebook Watch'tan izlenecek.