Komedyen Karl Pilkington Yeni Dizisiyle Ekranlara Geri Dönüyor

09.07.2018 03:37

Ricky Gervais'den sonra, komedyen dostu Karl Pilkington da yeni dizisi Sick Of It'le geri dönüyor. Dizi Sky One'da yayınlanacak, ancak çıkış tarihi henüz onaylanmadı.

 

Karl Pilkington’ın yeni şovu Sick Of It'ten ilk fragman geldi. İngiliz aktör ve komedyen, Sky One'da yayınlanacak olan dizisinin yapımcılığını, senaristliğini ve başrolünü üstlendi. Dizinin ilk fragmanında Pilkington, Spider-Man: Homecoming oyuncusu Sondra James ile birlikte görünüyor. Oyuncu dizide hem kendisini, hem de kafasının içindeki sesin fiziksel halini canlandırıyor. Dizinin konusu ise şu şekilde: “Yapım uzun süreli sevgilisi tarafından terk edilen orta yaşlı bir adam olan Karl'ı takip ediyor. Karl hayatın içinde modern dünyayı anlamaya çalışmaktadır. Yaşlı teyzesiyle birlikte yaşayan Karl'ın en yakın arkadaşı İçindeki Ses'tir. Karl, ayrılığını atlatmaya ve hayatını düzenlemeye çalışırken, kafasındaki ses kendisinin sıradışı yaşam felsefesini yönlendirmek, eleştirmek ve dağıtmak için periyodik olarak ortaya çıkıyor!

 

An Idiot Abroad'da Pilkington'la çalışan Richard Yee, yeni dizinin de yönetmenliğini yapıyor. Pilkington'ın ekürisi Ricky Gervais de geçtiğimiz günlerde yeni dizisi After Life ile gündeme gelmişti. Ünlü komedyenin sık sık birlikte çalıştığı, yakın dostları olan Karl Pilkington ve Stephen Merchant'la bozuştuğu yönünde bazı iddialar olsa da komedyen bunları "Hayır, hayır, hayır. Böyle bir boşanma olayı olmadı aramızda." diyerek yalanladı. Gervais ayrıca Merchant'la boşanması durumunda Pilkington'ın velayetini Merchant'tan alacağıyla ilgili şaka yaptı.