Black Panther'in Yıldızı Chadwick Boseman Yeni Filmi İçin Hazırlıklara Başladı

12.07.2018 05:06
Black Panther'in Yıldızı Chadwick Boseman Yeni Filmi İçin Hazırlıklara Başladı

STXfilms, Black Panther filminin başrol oyuncusu Chadwick Boseman'le, stüdyonun yaklaşan aksiyon-gerilim filmi 17 Bridges'da yer alması için anlaştı. Boseman filmin yapımcılığını da üstlenecek.


Boseman’ın senaryo ve yapım ortağı Logan Coles, lansmanını yeni yaptıkları Agbo markasının altında filmin yapımcılğını da üstleniyor. Avengers: Infinity War yönetmenleri Joe ve Anthony Russo da yapım kadrosunda yer alacak olan diğer isimler. Luther ve Game of Thrones dizilerinde yönetmenlik yapan Brian Kirk filmi yönetirken, senaryoyu ise Adam Mervis yazıyor. Boseman filmde bir polis katilini yakalamak için şehir çapındaki bir insan avına katılmaya mecbur kaldıktan sonra kurtuluş için yeni bir şans elde eden, yozlaşmış bir New York Polis Departmanı dedektifini canlandıracak.

 

Filmin çekimleri Eylül ayında başlayacak. STXfilms başkanı Adam Fogelson "STX, 17 Bridges'de bir rüya ekibini bir araya getirdi. Zamana karşı yarışılan bu filmde, şimdiye kadarki en büyük iki aksiyon filminin arkasındaki global yetenekler bir arada." yorumunu yaptı. Boseman, Black Panther ve Avengers: Infinity War filmlerinin yanı sıra 42, Get on Up, ve Marshall filmlerinde yer aldı. Boseman ve Coles ayrıca Hakeem Oluseyi'nin anılarından uyarlanan The Stars in My Soul filminin de yapımı üzerinde çalışıyorlar.