LeBron James Bir Komedi Filminde Yer Almaya Hazırlanıyor

12.07.2018 06:06
LeBron James Bir Komedi Filminde Yer Almaya Hazırlanıyor

LeBron James ve senarist Steve Mallory, James'in yapım şirketi SpringHill Entertainment aracılığıyla Paramount Players'a henüz ismi olmayan bir komedi projesi sattı. James, projenin başrolünde yer almak için ön görüşmelerde bulunuyor.


NBA yıldızı LeBron James, kısa süre önce Los Angeles Lakers'la tarihi bir anlaşma imzaladı. 4 yıllık 154 milyon dolarlık sözleşme, spor tarihinin en büyük sözleşmelerinden biri, fakat ünlü basketbolcu aynı zamanda başka projeler de kovalıyor. James'in yapım şirketi SpringHill Entertainment, Paramount Players'a bir komedi projesi sattı ve James de muhtemelen bu projenin başrolünde yer alacak. 

 

James daha önce de beyazperde de yer almıştı. Amy Schumer'in komedi filmi Trainwreck'te kendisini izleme fırsatı bulmuştuk. Bu yeni, isimsiz komedi hakkında henüz bir bilgi olmamasına rağmen, eğer özellikle James'in oynaması düşünülüyorsa, oyunculuğunu biraz daha geliştirmesi için iyi bir fırsat olabilir. James kamera arkasında da meşgul bir insan. Şimdiye kadar pek çok televizyon dizisinin yapımcılığını yaptı. Ayrıca Justin Lin'in yöneteceği Space Jam 2 için de yıldız olarak imza attığını unutmayalım. Görünen o ki, LeBron James sadece bir basketbol efsanesi olmakla yetinmeyecek.