Shazam! Filminden İlk Görsel Paylaşıldı

14.07.2018 01:28
Shazam! Filminden İlk Görsel Paylaşıldı

Kenara çekilin Batman ve Superman! Warner Bros. ve DC Comics, yeni kahramanları Shazam'ın filmden gelen ilk görselini paylaştı.


Chuck dizisiyle büyük beğeni toplayan aktör Zachary Levi'nin canlandırdığı kahramana, Freddy Freeman rolünde Jack Dylan Grazer eşlik ediyor. Yönetmen David F. Sandberg, yaptığı açıklamada, aklında Shazam'la ilgili retro bir görünüm olduğunu söyledi. “Ben pelerini orijinaldeki gibi kısa tutmak istedim, çünkü bu onu Süpermen ya da Batman'den ayıran bir şey.” dedi. “Ona biraz daha Altın Çağ süper kahramanı havası veriyor, bu da benim istediğim görünüm.”

 

Aslında bu görsel Levi'yi Shazam kostümüyle ilk görüşümüz değil. Aktör Mayıs ayında kendisini resmi Shazam posterinin yanında gördüğümüz bir fotoğrafını sosyal medyadan paylaşmıştı. Shazam filmi 5 Nisan 2019'a kadar vizyona girmeyecek olsa da, Warner Bros. önümüzdeki hafta San Diego Comic-Con International'daki sunumunda filmin ilk görüntülerini paylaşacak. Filmin görüntü yönetmeni Maxime Alexandre'ye göre fragman 21 Temmuz'da izleyicilerle paylaşılacak. 1939 yılında yaratılan çizgi romanda, genç Billy Batson ihtiyaç duyduğunda sihirli sözcükleri söyleyerek Shazam isimli bir süper kahramana dönüşebiliyor.  Filmin kadrosunda Grace Fulton, Cooper Andrews, Faithe Herman, Ian Chen, Jovan Armand ve David J. MacNeil yer alıyor.