Steve Carell ve Timothée Chalamet Filmi Beautiful Boy'dan Yeni Bir Görsel Geldi

15.07.2018 02:31
Steve Carell ve Timothée Chalamet Filmi Beautiful Boy'dan Yeni Bir Görsel Geldi

Oscar adayı oyuncular Steve Carell ve Timothée Chalamet'in yeni filmleri Beautiful Boy için artık gün sayıyoruz. Filmden paylaşılan yeni bir görsel heyecanımızı bir süreliğine yatıştıracak.


Belçikalı yönetmen Felix Van Groeningen'in İngilizce ilk filmi olan Beautiful Boy'da, uyuşturucu bağımlılığıyla mücadele eden bir delikanlı ve babasının ilişkisini izleyeceğiz. Film, David Sheff'in Beautiful Boy: A Father’s Journey Through His Son’s Addiction isimli kitabında yer alan anılarından beyaz perdeye uyarlandı. Nick boşanmış bir ailenin çocuğudur ve velayeti annesindedir. Babası David boşanmanın ardından oğlundan uzak kalsa da onu hiç ihmal etmez. Ancak son günlerde Nick'in hayatında yaşanan değişimler gözden kaçacak gibi değildir. David ona büyük acı veren bir gerçeği kabul eder: Nick, uyuşturucu bağımlısıdır. Babası oğlunu iyileştirmeye kararlıdır ve bunun için her ne gerekiyorsa yapacaktır.

 

Ödül sezonunun beklenen filmlerinden biri olan ve Oscar adayı senarist Luke Davies'in senaryosunu yazdığı Beautiful Boy'un kadrosunda, The Affair dizisinden tanıdığımız Maura Tierney, Christian Convery, Kaitlyn Dever, Amy Ryan, Stefanie Scott ve Julian Works de yer alıyor. Film 12 Ekim'de vizyona girecek.