Zombieland 2'nin Vizyon Tarihi Belli Oldu

15.07.2018 03:21
Zombieland 2'nin Vizyon Tarihi Belli Oldu

Neredeyse 10 yıl almış olabilir ama Zombieland tekrar kapılarını açmaya hazır. Sony Pictures, 2009 yılının sürpriz hiti Zombieland filminin kadrosunu yeniden bir araya getirdi. 


2009 yapımı Zombieland filminin oyuncuları Emma Stone, Woody Harrelson, Jesse Eisenberg ve Abigail Breslin devam filminde de yer alacaklar. Orijinal filmin yönetmenliğini yapan ve stüdyonun Spider-Man spinoff'u Venom filminde de yönetmen koltuğuna oturan Ruben Fleischer da yönetmen olarak ekibe dahil oldu. Keza aradan geçen yılları oldukça verimli geçiren ve Deadpool filmlerinin senaryolarını yazan Paul Wernick ve Rhett Reese senaryoyu yazacak ve Gavin Polone bir kez daha yapımcılığı üstlenecek.

 

Çekimleri 2019'un Ocak ayında başlayacak filmin, 10. yıldönümü için Ekim 2019'da vizyona girmesi planlanıyor. Zombieland, bir post-apokaliptik zombi istilasıyla tanışan ve sonunda birbirlerine bağlanan dört yabancıyı konu alan bir korku-komedi filmi. Eisenberg zeki ama asosyal Columbus'u canlandırır; Harrelson saldırgan Tallahassee'ye, Stone ile Breslin de sırasıyla sinsi kızkardeşler Wichita ve Little Rock'a hayat verir. Filmde takma isim kullanmak insanların birbirlerine bağlanmamak için seçtikleri bir yoldur. Orijinal film 24 milyon doların altına mal edildi ama dünya çapında toplam 102.3 milyon dolarlık hasılata ulaştı ve çok olumlu eleştiriler alarak sinema tarihinin kültlerinden biri haline geldi. Sony, devam filminin bütçesini açıklamasa da, ilk filminkinden çok daha fazla olduğu kesin. O günden bu yana tüm oyuncular Oscar adayı oldu. Hatta 2016'da La La Land'deki performansıyla Emma Stone bu ödülü kazandı.