Unfriended: Dark Web İki Farklı Finalle Vizyonda Olacak

15.07.2018 04:38

2014 yapımı Unfriended'ı izleyen herkes, yakında vizyona girecek olan devam filmi Unfriended: Dark Web'in mutlu sonla bitmeyeceğini tahmin edebilir. Fakat sonunu tahmin edebilirler mi, işte bu şüpheli... Çünkü sosyal medyada yapılan bir duyuruya göre filmin iki farklı sonu olacak.

 

Filmde, tıpkı orijinalinde olduğu gibi, video-chat kanalı kullanan bir grup arkadaş kendilerini bir katilin hedefi olarak bulacak. Filmin prömiyeri bu yılın başında SXSW festivalinde yapılmıştı ancak kimse alternatif bir sondan bahsetmemişti. Blumhouse’un son filmine ya yeni bir final sahnesi eklendi ya da filmin sinemadaki izleyicileri için farklı bir son hazırlandı. Yeni sonun orijinalden nasıl farklı olduğu ya da hangi izleyicilerin bu sonu görebileceği şu an için bilinmiyor. 

 

20 Temmuz'da vizyona girecek olan filmin kadrosunda Colin Woodell, Rebecca Rittenhouse, Betty Gabriel ve Andrew Lees yer alıyor. Tehlikeli Oyun ve Garez gibi tanınmış korku filmlerinin senaristi Stephen Susco, bu filmle ilk defa kamera arkasına geçiyor. Orijinal film bir milyon dolarlık bütçesine karşılık 64 milyon dolarlık hasılat elde ederek büyük başarı kazanmıştı. Serinin ikinci filminden de beklentiler oldukça yüksek.