Benedict Cumberbatch'in Yeni Projesi Brexit'ten İlk Görseller Geldi

15.07.2018 19:17
Benedict Cumberbatch'in Yeni Projesi Brexit'ten İlk Görseller Geldi

Marvel Sinematik Evreni'nin karizmatik Doctor Strrange'i olarak tanınan Benedict Cumberbatch, Brexit filminden gelen ilk görsellerde kısmen kel olarak görünüyor.


Benedict Cumberbatch, İngiltere'nin tarihindeki en büyük kararlardan birini konu alan yeni projesinin çekimlerini sürdürüyor. 41 yaşındaki Britanyalı aktör, ülkenin 2016'daki Avrupa Birliği'nden ayrılma konusundaki tartışmalı referandumuyla ilgili yeni bir televizyon filmi olan Brexit'te yer alıyor. Sherlock yıldızı Benedict Cumberbatch ise sürecin en aktif isimlerinden biri olan ve kampanyayı yürüten stratejist Dominic Cummings'i canlandırıyor. Cumberbatch, gelen ilk fotoğraflara bakılacak olursa, İngiliz siyaset danışmanına bir hayli benzemiş.

 

120 dakikalık yapım, siyasete ilgisini daha önce de 2015 genel seçimlerni konu alan The Vote oyununu yazarak gösteren senarist James Graham tarafından yazıldı. Black Mirror ve Sherlock dizilerinde yönetmenlik yapan Toby Haynes ise yönetmen koltuğunda oturuyor. Rory Kinnear, John Heffernan, Liz White, Kyle Soller, Lee Boardman, Nicholas Day, Richard Goulding, Oliver Maltman ve Paul Ryan'ın kadrosunda yer aldığı yapım, ünlü İngiliz kanalı Channel 4'da yayınlanacak.