Türkiye'nin İlk Vampir Dizisi Yaşamayanlar'dan Tanıtım Yayınlandı

17.07.2018 21:01

BluTv’nin yeni dizisi Yaşamayanlar’dan ilk fragman yayınlandı. Eylül ayında yayınlanacak dizi Türkiye'de bir ilke imza atıyor!


Başrollerini Elçin Sangu, Kerem Bürsin, Birkan Sokullu ve Selma Ergeç’in paylaştığı dizinin yaratıcılığını ve yönetmenliğini, yine bir başka BluTV Özel Yapım’ı olan 7 Yüz dizisinde de yönetmenlik yapan Alphan Eşeli üstleniyor. Daha önce çektiği Eve Dönüş: Sarıkamış 1915 ile büyük beğeni toplayan Eşeli'nin bir FIPRESCI ödüllü de bulunuyor. Türkiye’nin popüler dijital televizyon platformlarından biri olan BluTV, şimdiye kadar Masum, 7 Yüz ve Sıfır Bir gibi projelere ev sahipliği yaptı. Bu kez ise bir ilki gerçekleştirerek, Türkiye’nin ilk vampir dizisini yayınlıyor.

 

Dizinin senaryosunu Şamil Yılmaz kaleme alıyor. Yapımcılığı ise Bubi Film, Ran Film, Braveborn ve İstanbul ‘74 birlikte üstleniyorlar. Çekimleri geçen ay tamamlanan dizide, 164 yaşında genç bir vampir olan Mia, aklındaki bir planı gerçekleştirmek için İstanbul’a gelir. Amacı kendisini vampire dönüştüren Dmitry’yi öldürüp yeniden insan olmaktır fakat bunu başarmak sandığı kadar kolay olmayacaktır. Karanlık geçmişine sırtını dönmüş olan kadim vampir Numel, bu amaç uğruna Mia ve akıl hocası Karmen’e yardım eder. Çok yakında insanlar ve vampirler arasında büyük bir savaş başlayacaktır ve Mia bu savaşta tarafını seçmelidir.