Narcos'un Yeni Sezonundan İlk Görseller Geldi

18.07.2018 18:04

Kolombiya'da geçen üç sezonun ardından, Netflix'in uyuşturucu kaçakçılığı dizisi direksiyonu Meksika'ya kırıyor. Narcos: Mexico'dan ilk görseller geldi.

 

Netflix, en son Ant-Man and the Wasp'te izlediğimiz Michael Pena ve Diego Luna’nın karakterlerinin dizideki ilk görüntülerini bugün paylaştı. Luna, sevilen dizide Felix olarak tanınan Miguel Ángel Félix Gallardo'yu canlandırıyor. Felix, Meksika uyuşturucu ticaretinin en büyük ismi olan Guadalajara kartelinin lideridir. Sessiz ama cesur, zeki, dostları, iş arkadaşları ve çalışanlarına sonuna kadar sadık, hayırsever bir lider olan Felix'in hırsı her şeyin önüne geçer. 1980'lerde Guadalajara kartelinin yükselişine tanık olan Felix, başına geçeceği bir imparatorluk inşa etmek üzere insan tacirlerini bir araya getirir. Pena ise, dizide bir aile babası ve gizli bir DEA ajanı olan Kiki Camarena'yı canlandıracak. Karteli ortaya çıkarmak konusunda kendisine çok güvenen Kiki, kısa sürede Felix'in sistemini fazla hafife aldığını anlayacaktır. Felix hakkında istihbarat toplarken meydana gelen olaylar zinciri, uyuşturucu ticaretine karşı yıllarca sürecek bir savaşı başlatır.

 

Narcos: Mexico, Meksika uyuşturucu dünyasının bağımsız üreticiler ve bayilerden oluşan gevşek ve dağınık bir konfederasyon olduğu bir dönemde başlayarak, modern uyuşturucu savaşını nasıl şekillendirdiğini konu alacak. Zaten Meksika karteliyle iş yapan Amado Carrillo Fuentes rolünü oynayan José María Yazpik dışında, yeni sezonun kadrosu geçtiğimiz üç sezonda yer alan isimlerden tamamen farklı olacak.