DC Evreninden Bir Yeni Dizi Daha Geliyor: Stargirl

20.07.2018 20:36
DC Evreninden Bir Yeni Dizi Daha Geliyor: Stargirl

DC Universe'in yeni yayın hizmeti olan DC Entertainment, Warner Bros. Television ve Berlanti Productions iş birliğinde çekilecek bir Stargirl dizisinin hazırlıklarını yapıyor.


Dün Comic-Con'da düzenlenen bir panelde konuşan senarist, yazar ve yapımcı Geoff Johns, yeni dizinin müjdesini verdi. Johns’un senaryosunu yazacağı ve yapımcılığını üstleneceği dizi 2019 yılında ekranlarda olacak. Stargirl, lise öğrencisi Courtney Whitmore'un bir grup genç kahramana ilham vermesi ve birlikte geçmişin kötülüklerini durdurmak için süper kahraman ekibi Justice Society of America'yı yeniden bir araya getirmesini konu alır.

 

Yürütücü yapımclığın Greg Berlanti ve Sarah Schechter tarafından yapılacağı dizi, Johns'un 1999'da DC evreni için yarattığı ve adını kendi kız kardeşinden aldığı çizgi roman serisinden uyarlanıyor. Stargirl DC Universe'in bu yıl yayınlanacak altıncı dizisi olacak. Platform Titans, Young Justice: Outsiders, Harley Quinn, Doom Patrol ve Swamp Thing dizilerinin yapımcılığını sürdürüyor. Bunlarla birlikte platformun üyeleri dijital çizgi roman kütüphanesi içeriği ve DC'nin kendi sosyal medya uygulamasına da erişim hakkı kazanıyor.