Michael Bay’in Yeni Filmi 6 Underground'un Kadrosu Büyüyor

20.07.2018 21:08
Michael Bay’in Yeni Filmi 6 Underground'un Kadrosu Büyüyor

Michael Bay'in Netflix için çektiği 6 Underground'un başrolünde Ryan Reynolds yer alıyor. Bu film ayrıca hem Bay'in hem de Reynolds'un platformla yaptığı ilk iş birliği olacak.


Büyük bütçeli yapımın kadrosunda Reynolds'a ek olarak Now You See Me'nin yıldızlarından Dave Franco, Manuel Garcia-Rulfo, Adria Arjona ve Corey Hawkins yer alıyor. Skydance'ın geliştirdiği film, Netflix'e gitmeden önce Bay ve Reynolds'un önüne geldi. İkilinin onayını alan filmde Netflix ortak finansör ve yapımcı olarak yer alıyor. Filmin senaristleri ise Reynolds'un Deadpool ve Deadpool 2'de birlikte çalıştığı Paul Wernick ve Rhett Reese. Yapımcılığı David Ellison, Dana Goldberg, Don Granger, Michael Bay ve Ian Bryce birlikte üstleniyor.

 

Filmin çekimleri bu ay içinde başlayacak ve 2019'da tüm dünyada gösterime girecek. Transformers serisi ve Oscar ödüllü Pearl Harbor'un yönetmeni Bay, filmin konusunu şu an için sır gibi gizliyor. Kadroya en son katılan isim olan Franco'yu aynı zamanda, Barry Jenkins'in bir sonraki filmi If Beale Street Could Talk filminde de izleme şansı bulacağız. Adria Arjona ise yine bir Netflix yapımı olan Triple Frontier'de yer alacak.