Netflix'in Beklenen Animasyonu Disenchantment'tan Altyazılı Fragman Geldi

23.07.2018 07:00

Ekranların klasikleşen animasyonu The Simpsons'un yaratıcısı Matt Groening, yeni dizisi Disenchantment'ta bizlere Game Of Thrones benzeri bir ortaçağ dünyası sunuyor.


Netflix, Groening'in heyecanla beklenen yeni projesinin fragmanını Comic-Con'da hayranlarla paylaştı. Katılımcılar arasında dizinin showrunner'ı Josh Weinstein ve seslendirme kadrosunda yer alan Eric Andre, Nat Faxon, John DiMaggio, Billy West, Maurice LaMarche, Tress MacNeille ve David Herman bulunuyordu. 

 

Ortaçağ benzeri karanlık bir dönemde geçen hikayede, alkolik Prenses Bean'i kendisine yazılmış olan yazgıya isyan ederken buluyoruz. Bean, evlilik-çocuk doğurma-ölme üçgenini kırarak, Dreamland topraklarında kendi macerasına atılmaya karar verir. 10 bölümlük fantastik animasyon dizi, yetişkinlere yönelik bol bol kara mizah içeriyor. Prenses Bean, statükoya meydan okurken, maceralarına Elfo adlı küçük bir yeşil elf ve Luci adlı küçük bir şeytan da eşlik ediyor. Yolculukları boyunca troller, devler, morslar ve gerçekten gülünç insanlar da dahil olmak üzere tüm fantastik yaratıklarla karşılaşacaklar. Bu yapım Groening'in parmaklarını fantastik sulara ilk daldırışı değil. The Simpsons'ın 29. sezonunun The Serfsons isimli bölümü, tamamen ortaçağda, büyülü yaratıklarla birlikte geçiyordu. Görünen o ki, Groening hayranların Disenchantment'a alışmasını istemiş. Diziden gelen ilk altyazılı fragman izleyicilerin beğenisine sunuldu. Disenchantment, 17 Ağustos'ta Netflix'te olacak.