Robert De Niro'yu Joaquin Phoenix’in Joker Filminde İzleyebiliriz

24.07.2018 15:45
Robert De Niro'yu Joaquin Phoenix’in Joker Filminde İzleyebiliriz

Robert De Niro, Todd Phillips’in henüz ismi belli olmayan Joker filminde Joaquin Phoenix’e katılmak üzere görüşmelere başladı.


Kaynaklar De Niro'nun, Phoenix'in karakterini çileden çıkararak, suç dünyasının Palyaço Prensi olmasına neden olan bir talk-show sunucusunu canlandıracağını söylüyor. Gelen ilk bilgilere göre, senaryo bir şekilde De Niro'nun popüler bir talk-show sunucusunu şöhret kazanmak için kaçıran bir komedyen hakkındaki King of Comedy filmiyle bağdaşıyor. Tabii Joker filminde, De Niro kendini beğenmiş sunucuyu canlandıracağı için roller tersine dönmüş durumda.

 

Yönetmen Phillips, Warner Bros.'un yeni projesinin senaryo yazımına da eşlik ediyor. Her gün bir başka Joker filmiyle ilgili haberlerin geldiği şu günlerde unutmamak gerekir ki, Suicide Squad'da Joker rolünde rol alan Jared Leto hala DC Universe'de Joker karakteri olarak yer alıyor ve Phoenix'in filminin gelecek DC filmlerinde Leto'nun karakteri üzerinde hiçbir etkisi olmayacak. Phoenix’e benzer şekilde, De Niro da yıllardır süper kahraman filmlerinden uzak durmuştu. Bu rol için gözlerin De Niro'ya çevrilmesinin sebebi, Phillips'in filmde yaratmak istediğ 80'li yılların karanlık suç filmleri atmoferi - ve De Niro da bu türe oldukça hakim. Oscar ödüllü De Niro, son olarak Martin Scorsese'nin son filmi The Irishman'de yer aldı. Bu filmin yapım süreci hala devam ediyor.