Mickey Rourke'un Yeni Filmi Tiger'ın Vizyon Tarihi Belli Oldu

24.07.2018 21:01
Mickey Rourke'un Yeni Filmi Tiger'ın Vizyon Tarihi Belli Oldu

R3M Productions, traş olmayı reddeden Sih boksör Pardeep Nagra'nın hikayesine dayanan Mickey Rourke boks dramı Tiger'ın vizyon tarihini 2 Kasım 2018 olarak belirledi.


Nagra, Kanada boks şampiyonasında, Sih inancının zorunlu bir maddesi olan uzun sakalından dolayı yarışmaktan men edilmişti. Sakal yasağına meydan okuyan ünlü boksör 2000 yılında Kanada mahkemeleri tarafından haklı bulunmuştu. Alister Grierson'un yönetmenliğini yaptığı filmin senaryosunu Prem Singh ve Michael Pugliese yazdı. Yapımcılığı ise Rocco Pugliese, Jeff Maynard, Robert Kwartler ve Howard Nash birlikte üstleniyorlar.

 

Prem Singh ve Michael Pugliese, filmde Nagra ve rakibini canlandırdılar. İkili, filmi yapmak için 4 milyon dolar topladı ve projeyi doğrudan bir spor salonunda boks yapmakta olan Rourke'a götürdü. Rourke filmde koç ve akıl hocası Frank Donovan'ı canlandırırken, Janel Parrish de Nagra'nın haklarını koruma çabasında olan avukatını canlandıracak. Rourke filmle ilgili olarak, “Filmde bu iki genç adamla çalışmak harikaydı. Eminim çok yakında onları daha sık göreceğiz.” yorumunu yaptı. Ünlü oyuncunun son filmi ülkemizde vizyona girecek mi henüz bilinmiyor.