Hilary Swank'ın Yeni Filmi 'What They Had'in Fragmanı Çıktı

24.07.2018 23:55

Prömiyerini Sundance Film Festivali'nde yapan What They Had'de Hilary Swank ve Michael Shannon'u, zorlu hastalığı yüzünden annelerine bakmak zorunda kalan iki kardeş rolünde izleyeceğiz.


Senarist ve yönetmen Elizabeth Chomko, ilk uzun filmi What We Had'de yürek burkan bir aile dramını merkezine alıyor. Çekimleri Noel döneminde gerçekleşen filmde Shannon ve Oscar ödüllü Hilary Swank, ordu emeklisi bir baba ile alzheimer hastası bir annenin çocuklarıdır. Swank'ın canlandırdığı Bridget, kardeşinin ısrarı üzerine ailesinin yaşadığı Chicago’ya gelir. Karlı bir gecede tek başına sokağa fırlayan annelerinin durumu hiç de iyi değildir. Annenin bakımının nerede ve nasıl yapılacağı konusunda tartışmalar sürmektedir fakat babalarının annelerini bırakmaya hiç niyeti yoktur.

 

Oscar ödüllü Little Miss Sunshine'ın yapımcıları Albert Berger ve Ron Yerxa'nın yapımcılığını üstlendiği filmin başrollerinde Blythe Danner, Robert Forster, Taissa Farmiga, Aimee Garcia ve Josh Lucas yer alacak. Fragmanı ve posteri görücüye çıkan film, Amerika'da 12 Ekim tarihinde vizyona girecek.