Peter Dinklage ve Elle Fanning'in Yeni Filmi 'I Think We're Alone Now'dan İlk Fragman Geldi

26.07.2018 01:45

Peter Dinklage ve Elle Fanning yeni filmlerinde, kıyamet sonrası sessiz dünyada hayatta kalan insanları canlandıracak.


The Handmaid's Tale'in yönetmeni Reed Morano, Sundance'ın beğenilen filmlerinden biri olan yapımın yönetmenlik koltuğuna oturuyor. Dinklage'ın canlandırdığı Del, yalnızlığı seven ve insanlardan kaçan bir adamdır. Kıyamet koptuğunda artık kalabalıklardan kaçan yalnız bir adam değildir. Çünkü onun dışında dünyada yaşayan kimse kalmamıştır. Durumundan memnun olan Del'in mutluluğu, ortaya çıkan ikinci bir kişinin varlığıyla bozulur. Konuşkan bir genç kadın olan Grace de onun gibi kıyametten sağ kurtulmuştur. Üstelik onun yanında kalma niyetindedir. Kıyamette bile huzuru bulamayan Del, bu kadından kurtulmak için bir şeyler yapmak zorundadır. 

 

Film, Del ve Grace arasındaki uyumsuz ilişkiye odaklanıyor. Fanning filmin iki kişilik kadrosuyla ilgili olarak "Bu karakteri yaratma ve onunla ilgili ilginç şeyler ekleme özgürlüğüne kavuşmuş gibi hissettim." dedi. “Eğer büyük bir kadroda yer alıyorsanız, bunu yapmak için fazla zamanınız olmayabilir."

 

Sundance'taki ilk gösteriminin ardından karışık eleştiriler alan film, 21 Eylül'de vizyonda olacak. Senaryosunu Mike Makowsky'nin yazdığı yapım prömiyerini Sundance Film Festivali'nde gerçekleştirmiş ve Jüri Özel Ödülü ile dönmüştü. Kadroda ayrıca Cannes'da En İyi Kadın Oyuncu ödülü alan Charlotte Gainsbourg ve Oscar adayı oyuncu Paul Giamatti de yer alıyor.