Ryan Reynolds Yeni Komedi Filmi 'Stoned Alone' İçin Hazırlıklara Başladı

26.07.2018 07:05
Ryan Reynolds Yeni Komedi Filmi 'Stoned Alone' İçin Hazırlıklara Başladı

Twentieth Century Fox, Deadpool yıldızı Ryan Reynolds'un yapımcılığını üstlendiği ve muhtmelen başrolünde yer alacağı yeni filmi Stoned Alone için hazırlıklara başladı.


Filmin yönetmeni, Never Goin' Back komedisini yöneten Augustine Frizzell olacak. Kevin Burrows ve Matt Mider, senaryoyu Fox'un yöneticilerinden Matt Reilly'nin bir fikrinden ilham alarak geliştirdiler. Hikayede, 20'li yaşlarındaki bir öğrencinin çıkacağı kayak tatili için uçağı kaçırması ve kafası iyi bir halde evinde otururken birden hırsızlarla yüzleşmesi anlatılacak. Henüz ön prodüksiyon aşamasında olan proje, ailesi 1990 yılında Paris'te Noel tatili için yola çıkarken yanlışlıkla evde unutulan 8 yaşındaki bir çocuğun hikayesinin anlatıldığı, Fox yapımı bir komedi filmi olan Evde Tek Başına'yı anımsatıyor.

 

Ryan Reynolds projenin yürütücü yapımcısı olacak. Reynolds'un daha önce yapımcılığını yaptığı Deadpool filmleri gişede 1.5 milyar dolardan fazla hasılat elde etmişti. Ünlü oyuncu, 2019 yılında popüler Nintendo oyunu ve anime Pokemon'dan uyarlanan Detective Pikachu'da yaptığı seslendirme ile yeniden sevenlerinin karşısında olacak.