Gary Oldman 'The Woman In The Window'un Kadrosuna Katıldı

26.07.2018 08:10
Gary Oldman 'The Woman In The Window'un Kadrosuna Katıldı

Gary Oldman, Joe Wright'ın yöneteceği psikolojik gerilim filmi The Woman in the Window'da Amy Adams'la birlikte yer alacak.


Yapımcılığı Scott Rudin ve Eli Bush tarafından yapılacak olan filmin senaryosunu Tracy Letts yazdı. The Woman in the Window, A.J Finn'in ok satan romanından uyarlanıyor. New York Times'ın en çok satanlar listesine 1 numaradan giriş yapan roman, yılın en çok satan yetişkin kurgu başlığı olmaya devam ediyor. Hikaye, agorafobisi olan ve New York'taki evinden dışarı çıkamayan bir kadına odaklanıyor. Gününü şarap içip, eski filmleri izleyerek, mutlu zamanlar hatırlayarak ve komşularını gözetleyerek geçiren bu kadın, yeni taşınan bir ailenin işlediği bir suça tanık olur. Oldman filmde ailenin babasını canlandıracak. 

 

Oldman, bu yılın başlarında İkinci Dünya Savaşı draması En Karanlık Saat'te canlandırdığı Winston Churchill rolü ile en iyi aktör Oscar'ı kazandı. Tecrübeli aktör, şu an ön prodüksiyonda olan The Laundromat adlı politik dramada Meryl Streep ve Antonio Banderas'la birlikte yer alacak. Filmin yıldız oyuncusu Adams ise şimdiye kadar beş kez Oscar'a aday oldu fakat henüz bu ödülü kazanamadı. 4 Ekim 2019'da vizyona girecek yeni filmiyle bu fırsatı tekrar elde edebilir.