Bryce Dallas Howard, Elton John Biyografisi 'Rocketman'in Kadrosuna Katıldı

28.07.2018 07:49
Bryce Dallas Howard, Elton John Biyografisi 'Rocketman'in Kadrosuna Katıldı

Jurassic World'de dinozorlardan kaçarak geçen iki filmin ardından, Bryce Dallas Howard biyografik film Rocketman kadrosuna katıldı.


Howard, Jurassic World 3'ü göz önünde bulunduracak olursak, daha düşük tehlike içeren ve belki bir şarkı da söyleyebileceği yeni bir rol üstlendi. Ünlü yıldız Dexter Fletcher'ın yönettiği Elton John biyografisinin kadrosuna giren son isim oldu. Howard filmde Elton John'un, onu çocuk ruhlu biri olarak yetiştiren ve müzik sevgisini geliştiren annesi Sheila'yı oynayacak. Daha önce Eddie The Eagle filminde Dexter Fletcher'la çalışan Taron Egerton, filmde Elton John'u canlandıracak. Jamie Bell John'un müzikal ortağı Bernie Taupin'i, Game Of Thrones yıldızı Richard Madden ise John’un menajeri John Reid’i oynayacak.

 

Fletcher'ın müzikal filmlere olan ilgisi Rocketman'le sınırlı değil. Daha önce Sunshine On Leith'i yönetti ve Bryan Singer’ın Freddie Mercury filmi Bohemian Rhapsody'nin bitirilmesine yardım etti. Singer film tamamlanmadan yönetmen koltuğunu bırakmış ve yerine Fletcher geçmişti. Yine de filmin tek yönetmeni olarak Singer'ın adı geçecek.