Altered Carbon'un Yeni Sezonunda Başrol Değişiyor

30.07.2018 00:49
Altered Carbon'un Yeni Sezonunda Başrol Değişiyor

İddialı ve değişken bilimkurgu serisi Altered Carbon, Netflix'ten 2. sezon onayını aldı. Ancak ilk sezonun sonunda ortaya çıktığı üzere ana karakter yeni sezonda farklı bir görünüme sahip olacak. Anthony Mackie rolü Joel Kinnaman'dan devralıyor.


İlk sezonda Kinnaman, ölümlülüğün geçmişte kaldığı bir dünyada yaşayan Takeshi Kovacs rolünü üstlenmişti. İnsan bilinci dijitalleşmiş ve aktarılabilir olmuştur. Kovacs, bu dünyanın düzenine karşı düzenlenen bir isyanı bastırmak için görevlendirilen askerlerdendir. Ancak askerler başarılı olamaz ve Takeshi’nin bilinci içerisinde yüzyıllarca duracağı bir buza hapsedilir. Laurems Bancroft adında son derece varlıklı bir iş adamı tarafından uyandırılmasıyla, macerası farklı bedenler ve gezegenlerde devam eder.

 

Sezonun sonunda Kovacs, yeni bir kimliğe bürünmüş ve izleyiciler için şimdilik belirsiz bir gizem yaratmıştı. Dizinin yapım ekibinden gelen bilgiye göre karakter artık - tıpkı Doctor Who dizisinde olduğu gibi- oyuncusunu değiştirerek, Mackie tarafından oynanacak. Dizinin yeni hikayesine ilişkin detaylar ya da yayınlanma tarihi henüz açıklanmadı. Alison Schapker, Laeta Kalogridis ile birlikte dizinin showrunner koltuğunda oturuyor. Dizi ise Richard K. Morgan'ın bilimkurgu romanından ekrana uyarlanıyor.