Lord Of The Rings Dizisiyle İlgili Yeni Detaylar Geldi

30.07.2018 02:03
Lord Of The Rings Dizisiyle İlgili Yeni Detaylar Geldi

Lord Of The Rings'ın iddialı yeni televizyon uyarlamasının detaylarına dair pek fazla onaylanmış ayrıntı olmayabilir, ancak en azından yaratıcı yönünden kimin sorumlu olacağını biliyoruz. 


Amazon'un hafta sonu gerçekleştirdiği panelde doğrulandığı üzere, ünlü senaristler Patrick McKay ve JD Payne dizinin showrunner koltuğunda oturacaklar. Amazon diziyle ilgili çok fazla harcama yaptı. Dizinin telif hakları ve prodüksiyon harcamalarının neredeyse 500 milyon dolara mal olduğu söyleniyor - bu yüzdendir ki dizinin çekimleri altından kalkması kolay bir iş değil. Konu bir kez daha Orta Dünya'da geçiyor fakat LOTR filmlerinin için uyarlandığı hikayenin öncesinde yer alan olayları konu alacak. 

 

Dizinin yazarlarının ortaklaşa yaptığı açıklamada "J.R.R. Tolkien'in yarattığı zengin dünya, çok katmanlı ve bilgelikle dolu. Hikayeyi yeniden hayata geçirmek için Amazon'la işbirliği yapmaktan kesinlikle heyecan duyuyoruz. Sırtımızdaki büyük sorumluluk, bize tıpkı Shire'dan yola çıkan Frodo gibi hissettiriyor. Bu bir ömür boyu sürecek bir maceranın başlangıcı.” sözleri yer aldı. Yine de kısa sürede oturup diziyi izlemeye başlayabileceğinizi düşünmeyin. Dizinin 2021'den önce yayınlanması beklenmiyor. Bu esnada yazarlar ise henüz cast çalışmları süren son Star Trek filminin üzerinde çalışıyorlar.