Aamir Khan Yeni Filminde Ruhani Lider Osho'yu Canlandıracak

30.07.2018 03:42
Aamir Khan Yeni Filminde Ruhani Lider Osho'yu Canlandıracak

Detayları henüz netleşmemiş olan filmde, son olarak Dangal filminde izlediğimiz ünlü yıldız Aamir Khan'ın başrolde yer alması bekleniyor.


Netflix, geçtiğimiz günlerde Wild Wild Country adlı tartışmalı ruhani lider Osho'yu ve tarikatını konu alan bir belgesel yayınladı. Hintli Rajneesh hareketinin lideri olan Osho'yu çoğu insan bir şekilde aşinadır. Kitapları hala çok satanlar listesinde olan ve öğretileri miilyonlarca kişi tarafından benimsenen Osho, eylemleriyle bu sefer de beyaz perdeye ilham kaynağı oluyor. 

 

En son Dangal'da izlediğimiz Aamir Khan'ın, yapımcı Karan Johar'ın yeni filminde Osho'yu canlandıracağı konuşuluyor. Film daha önce Kapoor & Sons filminin yönetmenliğini yapmış Shakun Batra tarafından yönetilecek. Khan her ne kadar yeni projesiyle ilgili çok heyecanlı olsa da, karakter ve senaryonun detaylarıyla ilgili tam anlamıyla ikna olmadan anlaşmayı imzalamaya yanaşmıyor. Ünlü yıldız şu sıralar yeni filmi Hindostan Of Thugs'u çekmekle meşgul. Ayrıca Hinti müzik yapımcısı Gulshan Kumar'ın hayatını konu alacak biyografik film Mogul'un da yapımcılığını üstleniyor.