Nicole Kidman Yeni Dizi The Expatriates'in Yapımcılığını Yapacak

31.07.2018 02:11
Nicole Kidman Yeni Dizi The Expatriates'in Yapımcılığını Yapacak

Sadece oyuncu olarak değil, yapımcı olarak da yer aldığı işleri ardı ardına sıralayan ünlü yıldız, Amazon Studios için roman uyarlaması The Expatriates'i geliştiriyor.


Janice Y.K. Lee'nin çok satan romanı The Expatriates, Nicole Kidman’ın Blossom Films'i tarafından Amazon Prime için diziye uyarlanıyor. Yayın servisinin Cumartesi günü yaptığı açıklamaya göre uyarlama, ödüllü senaryo yazarı Alice Bell tarafından yazılıyor ve yapımda Kidman da yer alacak. Ünlü yıldız yaptığı bir açıklamada "The Expatriates, dünya hakkında söylenecek anlamlı şeyler ve güzel hikayeler yaratma konusundaki ortak amacımızın başlangıcıdır." dedi.

 

Lee'nin romanı, Hong Kong'da yaşayan gurbetçi bir topluluğu konu alır. Dikey şehir Hong Kong'un arkada fon oluşturduğu hikayede, birbirine sıkı bağlarla bağlanan bu gurbetçi topluluğunun yaşamına göz atacağız. Burası refahın kutlandığı, arkadaşlık ilişkilerinin çok yoğun ama çok da geçici olduğu ve kişisel yaşamın, ölümlerin ve evliliklerin herkesin gözü önünde yaşandığı bir yerdir. Kidman ve Blossom’ın diğer bir çalışması olan Big Little Lies geleneğine uygun olarak, bu dizi de “olağandışı ittifakların dünyasını” konu alacak. Ya da başka bir deyişle şahane olacak.