Netflix 'La Casa De Papel'in Yaratıcısı Alex Pina'ya Yeni Bir Dizi Siparişi Verdi

31.07.2018 02:43
Netflix 'La Casa De Papel'in Yaratıcısı Alex Pina'ya Yeni Bir Dizi Siparişi Verdi

Netflix, geçtiğimiz günlerde en çok izlenen orijinal dizilerinden biri olan La Casa de Papel’in yaratıcısı, ödüllü yapımcı ve yazar Alex Pina ile özel bir global anlaşma imzalamıştı. Bu anlaşma ilk meyvelerini vermeye başladı.

 

Netflix, Pazar günü TCA basın panelinde yaptığı açıklamayla The Crown ve La Casa de Papel yapımcılarına yeni dizi White Lines'ın siparişini verdiğini duyurdu. White Lines, efsanevi Manchester DJ’in İbiza’da kaybolmasıyla ilgili soruşturmayı merkezine alacak. DJ'in cesedi, İspanyol adasında gizemli bir şekilde ortadan kaybolmasından yirmi yıl sonra ortaya çıktı ve bu da kız kardeşinin kendisine ne olduğunu öğrenmek için oraya gitmesine yol açtı. Dizide kendisinin yaptığı araştırmalar, dans müziği, süper yatlar, yalanlar ve sırların “heyecan verici dünyası” konu alınacak. 

 

La Casa de Papel’in yaratıcısı Alex Pina diziyi yazıyor ve showrunner koltuğunda oturuyor. Pina'yla birlikte Andy Harries, Sharon Hughff ve Cristina Lopez yürütücü yapımcı olarak yer alacaklar. Adrenalin dolu dizileriyle tanınan Pina, Netflix'le imzaladığı anlaşma kapsamında La Casa de Papel'in 2019'da 3. sezonu da dahil, pek çok yeni yapımın yapımcılığını ve senaryosunu üstleniyor. Pina 2019'da şu an henüz proje aşamasında olan kadın macera dizisi Sky Rojo'yu da platform için çekecek.