Priyanka Chopra Çizgi Roman Uyarlaması 'Cowboy Ninja Viking'in Kadrosuna Katıldı

31.07.2018 03:46
Priyanka Chopra Çizgi Roman Uyarlaması 'Cowboy Ninja Viking'in Kadrosuna Katıldı

Çizgi roman uyarlaması Cowboy Ninja Viking kadrosuna yeni bir ismi ekledi. Priyanka Chopra filmde Chris Pratt'e eşlik edecek.


Yazar A. J. Lieberman ve çizer Riley Rossmo tarafından yaratılan Covboy Ninja Viking, Image Comics'in çok sayıda kişilik bozukluğu olan gizli karşı istihbarat ajanlarıyla ilgili bir çizgi roman serisi. 'Triplet' programı için çeşitli uygun adaylar psikoterapist Dr. Sebastian Ghislain tarafından bir araya getirilir ancak proje iptal edildiğinde, ajan adayları birer kiralık katil olarak kendi yollarına gider.

 

Pratt'in canlandıracağı Duncan karakteri, işine maksimum etkinlik katabilmesi için bir kovboy, bir ninja ve bir viking olmak üzere üç farklı kişilik tipine sahip. Filmin senaryosu pek çok kişinin elinden geçti. Bunlara Deadpool senaristleri Rhett Reese ve Paul Wernick, Craig Mazin ve Dan Mazeau gibi çok ünlü isimler de dahil. Chopra'nın canlandıracağı karaktere dair detaylar ise henüz bilinmiyor. Ancak anlaşması devam ederse filmde Pratt'le başrolleri paylaşacak. Michelle MacLaren'ın yöneteceği filmin Haziran 2019'da vizyonda olması bekleniyor.