Reese Witherspoon'un Yeni Filmi 'Kapımdaki Aşk'tan İlk Altyazılı Fragman Geldi

31.07.2018 22:17

40'lı yaşlarınızdaysanız ve bir ayrılığı atlatmaya çalışıyorsanız isteyeceğiniz son şey çatınızın altında eski eşiniz ve üç başka adamı daha ağırlamaktır. Ancak Reese Witherspoon’un yeni Kapımdaki Aşk filminde bu sıra dışı durum, aslında yeni bir başlangıç ​​için gerekli olan şeydir.


Hallie Meyers-Shyer tarafından yazılan ve yönetilen filmde, kocasından ayrıldıktan sonra iki kızıyla birlikte Los Angeles'a geri dönen Alice, 40. doğum gününün gecesinde harekete geçer ve yakışıklı genç bir adam ile tanışır. Olayların nasıl bu kadar hızlı ilerlediğini anlayamadan, onun ve arkadaşı olan iki film yönetmenin geçici olarak misafir evinde kalmalarına izin vermştir bile. Eski eşinin sürpriz geri dönüşü olayları iyice karıştırıp, olası bir romantizmi de baltalamıştır.

 

En son Big Little Lies dizisi ile büyük beğeni toplayan Oscar ödüllü oyuncu Reese Witherspoon'a filmde Pico Alexander, Nat Wolff, Jon Rudnitsky, Michael Sheen, Candice Bergen ve Lake Bell eşlik ediyor. Merakla beklenen romantik komedi 14 Eylül 2018’de vizyona girecek.