Stephen King Uyarlaması Doctor Sleep Yeni Oyuncularını Buldu

01.08.2018 23:44
Stephen King Uyarlaması Doctor Sleep Yeni Oyuncularını Buldu

Merakla beklenen The Shining uyarlaması Doctor Sleep'te Dick Halloran rolünde Carl Lumbly'i ve Wendy Torrance rolünde Alex Essoe'yi izleyeceğiz.


Warner Bros, The Shining hikayesinin devamı niteliğindeki Doctor Sleep'te, Carl Lumbly'le Dick Halloran rolü için ve Alex Essoe'yle de Wendy Torrance rolünü oynaması için anlaştı. Bu iki rol, Stanley Kubrick'in yönettiği orijinal filmde Scatman Crothers ve Shelley Duvall tarafından canlandırılıyordu. Mike Flanagan, Ewan McGregor'un Danny Torrance'ı oynayacağı Doktor Sleep filmini yönetiyor ve Rebecca Ferguson, doğaüstü “parlak” bir dokunuşa sahip gençlerden oluşan bir ekibin lideri Rose'u canlandırıyor. Flanagan, Akiva Goldsman'ın uyarladığı senaryoda, babasıyla aynı öfke ve alkolizm problemleriyle boğuşan 40'lı yaşlarındaki Redrum çocuğunun hayatını konu alacak. Danny, kendisiyle benzer yeteneklere sahip genç bir kızla psişik bir bağlantı kurduktan sonra, kendisininki gibi güçleri olanları hedef alan korkunç bir grup keşfedecektir.

 

Torrance'a Overlook Hotel'de parlayan yeteneklerini nasıl kullanacağını öğreten Dick Halloran, King'in kitabında ölmedi. Doktor Sleep, Shining'de büyük bir dehşet yaşayan Torrance’ın annesi Wendy'den Halloran’a bir çağrıyla başlıyor. Alex Essoe en son The Maestro ve The Super and Midnighters'da yer almıştı. Lumbly'i ise Supergirl ve Alias dizilerinden tanıyoruz.