Cem Davran Yeni Cem Yılmaz Filmi 'Karakomik Filmler'in Kadrosuna Girdi

02.08.2018 06:51
Cem Davran Yeni Cem Yılmaz Filmi 'Karakomik Filmler'in Kadrosuna Girdi

Cem Yılmaz yeni çektiği filmin kadrosu için her zaman birlikte çalıştığı oyuncu kadrosunun dışından, yeni bir isimle anlaştı. Usta oyuncu Cem Davran, Yılmaz'ın Karakomik Filmler'inde yer alacak.

 

Ünlü komedyen Cem Yılmaz, geçtiğimiz Nisan ayında yeni film serisi Karakomik Filmler'in müjdesini vermişti. Proje, altmışar dakikalık iki filmden oluşacak ve sinemalarda "2 film birden" şeklinde arka arkaya gösterilecek. Yılmaz filmini kısaca "Gora’yı çok sevmiştim ama Hokkabaz’ın yeri ayrı diyorsan sıradaki parça sana." şeklinde açıklamıştı. Merakla beklenen filmin kadrosuna Cem Davran'ın da katıldığı öğrenildi. Cem Yılmaz genelde kemikleşmiş kadrosuya filmler çeken bir yönetmen ve Davran'ın projeye dahil oluşu tam anlamıyla sürpriz oldu. Yine de Cem Davran'ın bir dönemin en ünlü komedi oyuncularından olduğu ve son yıllarında drama oyunculuğuna ağırlık verrdiği düşünülecek olursa, filmin havasına dair kafamızda bir şeyler netleşmeye başlayacaktır. Davran, 90'lı yıllarda Kahpe Bizans filmi ve Ruhsar dizisi ile geçmişte hepimizi güldürmüş, son olarak 7Yüz'ün "Büyük Günahlar" bölümünde yer almıştı.

 

Toplamda birbirinden bağımsız dört hikayenin yer alacağı filmlerin, Cem Yılmaz'ın yönetmenlik yaptığı Her Şey Çok Güzel Olacak ve Hokkabaz gibi filmlere benzer bir atmosferde olması bekleniyor. Ozan Güven, Özkan Uğur ve Zafer Algöz, bu projenin de kadrosunda yer alacaklar. Karakomik Filmler Kaçamak ve Karakomik Filmler 2 Arada isimleriyle vizyona girecek filmlerin ilki 18 Ocak 2019'da, ikincisi ise 15 Mart'ta izleyici ile buluşacak.