Vizyondaki Filmlerde Bu Hafta (3 Ağustos 2018)

03.08.2018 06:38

3 Ağustos 2018 haftasında 1'i yerli toplam 7 film vizyona giriyor.


Canavar Gibi: Türk İşi Frankeştayn

Başrollerinde Şevket Çoruh, Ruhi Sarı ve Bülent Çolak'ın oynadığı yapımda, Balat'ta cep telefonu işiyle uğraşan ve üçkağıtçı bir adam olan Gürbüz, mafya babası Sarı Kenan'a olan borcunu ödeyemeyince bunun bedelini çok ağır öder ve canından olur. Gürbüz’ün iki yakın arkadaşı bu duruma el atar ve onu diriltmeyi başarırlar. Mezarından çıkarılıp diriltilmesinin ardından eğlenceli olaylar başlar.

 

Genç Titanlar Filmi

Bütün süper kahramanların kendilerine ait bir filmi varken Genç Titanlar'ın bir filminin olmaması, özellikle grubun lideri Robin'i fazlasıyla üzmektedir. Bu durumu değiştirip Hollywood'da bir isim kazanmak için Tinsel Town'a giden Titanlar, isteklerine olumsuz yanıt alırlar. Bu sırada dünyayı ele geçirmek için çılgın bir plan yapmış olan süper-kötü Slade, kendilerini yanlış yönlendirilince, işler fena sarpa sarar. Genç Titanlar dostluklarının ve savaş ruhlarının bozulmaya başladığını görürler. Ama bu durumu iyi yönlendirebilirlerse, aynı zamanda hevesle bekledikleri kendilerini herkese kanıtlama fırsatını kazanabilirler.

 

Karanlık Zihinler

ABD'deki insanların önemli bir kesiminin ölümüne sebep olan veba salgını, çocukların da büyük kısmını kırıp geçirmiştir. Geriye kalan çok az sayıda çocuk ve genç ise özel yetenekler geliştirdikleri için hayatta kalmayı başarmıştır. Bu nedenle devlet kendierini özel kamplarda tutmaya başlar. Bu gençlerin en güçlülerinden biri olan ve zihinleri kontrol edebilen 16 yaşındaki Ruby Daly buradan kaçmayı başarır ve kendisi gibi kaçak gençlerin olduğu bir gruba katılır. Yetişkinlerden sadece kaçmanın yetmediğini anladıklarında ise direnişleri başlayacaktır.

 

Christopher Robin

Ewan McGregor'un başrolünde yer aldığı Christopher Robin'de artık çocukluk günlerinin gamsızlığından uzaklaşmış Christoper'ı görürüz. Yakın arkadaşı Ayı Winnie ve diğerleri, artık büyümüş olan Christopher Robin'in hayatında değillerdir. İş hayatına dalmış ve ailesini de ihmal etmeye başlamıştır. Hayatının çıkmaza girdiğini hissettiği bir anda Winnie tekrar karşısına çıkıverir. Winnie'nin masal dünyasına yıllar sonra geri dönerek arkadaşlarını bulmasına yardım eden Robin, ailesinin kıymetini anlayarak yeniden gerçek dünyaya gider. Ancak Robin'in de yardıma ihtiyacı olduğunu düşünen Winnie, Tigger, Eeyore ve Piglet onun peşinden gerçek dünyaya gelirler.

 

Şeytan Kapısı

Kuzey Dakota'nın en uzak noktalarından birinde bulunan "Devil's Gate" adlı küçük bir kasabada Maria Pritchard ve oğlu ortadan kaybolmuştur. Konuyu araştırmak üzere FBI ajanı Daria Francis kasabaya gelir. Yerel polis memuru Colt Salter ile kadının evine giden Francis; Maria'nın, olayın tek şüphelisi olan ve tuhaf hareketler sergileyen kocası Jackson'ı yakalar. Ancak Jackson'ın bütün uyarılarına rağmen kaybolan kadının akıbetini anlayabilmek için evin bodrumuna inen ajan, burada şeytani bir gücün varlığını fark eder.

 

Sıfırın Altında: Dağdaki Mucize

Eric LeMarque'ın aynı adlı romanından sinemaya aktarılan filmde, geçmişte Fransa adına Kış Olimpiyatları'nda yer almış LeMarque, insanlardan uzaklaşıp geçmişindeki sorunlarla yüzleşmeye çalışmaktadır ve Sierra Nevada sıradağlarındaki bir dağ evinde inzivaya çekilmiştir. Burada snowboard yaparken yakalandığı bir kar fırtınası sonucu kaybolur. Olimpik sporcu, en yakın medeniyetten kilometrelerce uzakta, yardım ekipleri ve yakınlarıyla iletişime geçmeye çalışırken, dondurucu soğukta günler boyunca hayatta kalmaya çalışacaktır.

 

Eva

68. Berlin Film Festivali'nde Altın Ayı için yarışan ve başrolünde Isabelle Huppert'ın yer aldığı filmde, Genç jigolo Bertrand Valade, ölmek üzere olan bir müşterisinin yazdığı bir oyun metnini çalarak hak etmediği büyük bir başarı ve şöhretin sahibi olur. Artık maddi durumunu düzeltmiş ve lüks bir evde yaşamaya başlamıştır. Bertrand'ın yeni yazacağı oyununu sabırsızlıkla bekleyen Régis Grant, ödediği yüklü avansa rağmen hiçbir geri dönüş alamadığı için sinirlenmeye başlamaktadır. Bu sırada Bertrand, Eva adında çekici bir eskortla tanışır ve Eva'ya duyduğu takıntılı hisler, genç adamın hayatını mahveder.