Ben Affleck ve Matt Damon İkilisinden Yeni Bir Film Geliyor

03.08.2018 11:08
Ben Affleck ve Matt Damon İkilisinden Yeni Bir Film Geliyor

Fox, eski bir polisin McDonald's Monopoly adlı promosyon bir oyundan nasıl milyonlar çaldığıyla ilgili bir filmin hazırlıklarına başladı. Ben Affleck'in yöneteceği filmin başrolünde Matt Damon yer alacak.


Stüdyo, Jeff Maysh’ın yakın zamanda Daily Beast’te yayınladığı gerçek bir suç hikayesinin film haklarını kazandı. Filmde 2001 yılında McDonalds Monopoly oyununda hile yaparak milyonlarca dolar çalan eski polis Jerome Paul Jacobson'ın hikayesi anlatılacak. Yapımcılığı Damon ve Affleck'in Pearl Street şirketi yapacak. Deadpool'un yazar ekibi Paul Wernick ve Rhett Reese ile filmin senaryosunu yazmaları için anlaşıldı.

 

Hikaye, Michael Hoover'ın Monopoly'deki tüm parçaları topladığını iddia ettikten sonra 1 milyon dolarlık büyük ödülü kazanmasını ve bir çekim ekibinin Rhode Island'daki evine nasıl gönderildiğini açıklayarak başlıyor. Çekim ekibi bu yalan hikayeyi sabırla dinler ve bütün tutarsızlıkların farkına varır. Hoover'ın şanslı bir kazanan olmadığından ve milyonlarca dolarlık fast-food zincirini dolandırmak için büyük bir suç komplosunun parçası olduğundan şüphelenmişlerdı. Zaten kameraların arkasındaki iki kişi McDonald’dan da değildir. FBI'ın gizli ajanlarıdır... Yönettiği son film Live by Night‘la kötü eleştiriler alınca yönetmenliğe ara veren Ben Affleck, kamera arkasına bu filmle geri dönecek. Affleck en son Netflix'in siyasi gerilimi The Last Thing He Wanted'da yer aldı. Damon ise çekimleri süren Ford vs Ferrari filminde araba tasarımcısı Carroll Shelby'yi canlandırıyor.