Predator'a Termal Bir Bakış Sunan Yeni Poster Yayınlandı

04.08.2018 08:20

Predator - Upgrade'in vizyon tarihi yaklaşıyor. Filme şimdiden ısınabilirsiniz çünkü gelen yeni poster Predator'ü kendi termal bakış açısından gösteriyor.


Predator serisinin dördüncü filmi bizleri ilk kez gelişmiş bir Predator'la tanıştıracak. 1987'deki John McTiernan'ın ilk Predator'ından bu yana yeryüzünde korku ve teröre neden olan uzaylı ırk genetik olarak gelişti. Predator - Upgrade'de tehdit altındaki insan ırkını, Predator ırkından korumaya çalışan bir ekibin mücadelesini izleyeceğiz. Küçük bir çocuk yanlışlıkla Predator ırkının dünyaya geri dönmesine sebep olur. Fakat Predator'lar bu sefer kendilerini diğer türlerden topladıkları DNA örnekleri ile oldukça geliştirmişlerdir. İnsanlık bir kez daha felaketin eşiğindedir...

 

14 Eylül 2018'de vizyona girecek olan filmin yönetmeni Kiss Kiss Bang Bang ve Iron Man 3 filmleriyle tanıdığımız Shane Black. Black senaryoyu Fred Dekker ile birlikte yazdı. Kadroda ise Boyd Holbrook, Olivia Munn, Trevante Rhodes, Keegan-Michael Key, Thomas Jane, Jacob Tremblay, Yvonne Strahovski, Alfie Allen, Sterling K. Brown ve Edward James Olmos gibi birbirinden ünlü isimler yer alıyor.