Russo Kardeşler Tarih Öncesi Film 'The Last Neanderthal' İçin Hazırlıklara Başladı

05.08.2018 11:42
Russo Kardeşler Tarih Öncesi Film 'The Last Neanderthal' İçin Hazırlıklara Başladı

Joe ve Anthony Russo, Agbo prodüksiyon şirketi aracılığıyla tarih öncesi drama The Last Neanderthal'in yapımcılığını yapacaklar.


Russo Kardeşler filmi John Brancato'nun hikayesinden uyarlaması ve hareket yakalama teknolojisi ile yönetmesi için Terry Notary ile anlaştılar. Bir dublör koordinatörü ve hareket koreografı olan Notary, Marvel’ın Avengers: Infinity War filminde Cull Obsidian'i ve Kong: Skull Island'da King Kong'u canlandırmıştı. Avatar, Mowgli ve War for Planet Of The Apes gibi pek çok yapımda da yer aldı. 

 

The Last Neanderthal; destansı bir macera, hayatta kalma, intikam ve kurtuluş hikayesi olarak tanımlanıyor. Brancato ve Noter hikayeyi birlikte yazdılar. John Bracanto'nun yazarlık yaptığı işler arasında Terminator Salvation, Terminator 3, The Game ve Trigger Warning yer alıyor. Yapımcılığı üstlenecek olan Russo Kardeşler, daha önce Marvel'ın Captain America: The Winter Soldier, Captain America: Civil War ve Avengers: Infinity War gibi önde gelen filmlerinin yönetmenliğini üstlenmişlerdi. Henüz ismi belli olmayan Avengers 4 filmini de yine onlar yönetecek.