Patrick Stewart Star Trek'e Geri Dönüyor

06.08.2018 12:03
Patrick Stewart Star Trek'e Geri Dönüyor

Ünlü oyuncu 20 yıl sonra Star Trek: The Next Generation dizisindeki Jean-Luc Picard rolüyle Star Trek evrenine geri dönüyor.


Aylardır konuşuluyordu ancak gerçek nihayet ortaya çıktı. Patrick Stewart, Kaptan Jean-Luc Picard rolünü canlandıracağı CBS All Access'in yeni Star Trek dizisi için anlaşmaya imzasını attı. Yeni dizi The Next Generation'ın yeniden çevrimi olmayacak. Bunun yerine Picard'ın hayatının sonraki bölümünü keşfedeceğimiz bir yapım olarak planlanıyor. Dizinin adı, bölüm sayısı ve prömiyer tarihi de dahil olmak üzere yeni diziyle ilgili tüm ayrıntılar şu an için gizli tutuluyor. Dizinin yaratıcı ekibinde CBS All Access' Discovery'de showrunner olarak görev yapan Alex Kurtzman, James Duff, Akiva Goldsman, Michael Chabon ve Kirsten Beyer bulunuyor. 

 

Star Trek: The Next Generation yedi sezon boyunca sürdü ve 170'ten fazla bölümle ekranlarımızda yer aldı. 19 Emmy ödülü kazanan yapım, Stewart'la olan iş birliğine beyazperdede Star Trek: Insurrection ve Star Trek: Nemesis filmleriyle devam etti. 78 yaşındaki İngiliz oyuncu diziyle ilgili olarak; "The Next Generation'ın bir parçası olduğum için her zaman gurur duyacağım. Ancak 2002 ilkbaharında son filmi tamamladığımızda, Star Trek'teki zamanımın sonuna geldiğimi hissetmiştim. Bu nedenle, Jean-Luc Picard rolüne geri dönüp yeni boyutlarını keşfedecek olmaktan heyecan duyuyorum. Bu benim için beklenmedik fakat hoş bir sürpriz. Rolün ömrünün bittiğini düşündüğümde bile onun için yeni bir hayat arıyordum." açıklamasında bulundu.