House Of Cards'ın Son Sezonunun Yayın Tarihi Belli Oldu

07.08.2018 19:44
House Of Cards'ın Son Sezonunun Yayın Tarihi Belli Oldu

Kevin Spacey'nin yarattığı skandaldan sonra, dizinin final sezonu neredeyse gerçekleşmeyecekti. Ancak prodüksiyon zor günleri atlattı ve sonunda yayın tarihi de belirlendi.


Dizi neredeyse iptal oluyordu ama sonunda altıncı sezon çekimlerini tamamlamlamayı başardı. Siyasi gerilimin son sezonu, 2 Kasım'da Netflix'te olacak. Diğer sezonlara kıyasla daha kısa olan yeni sezon sekiz bölümden oluşacak ve Robin Wright’ın canlandırdığı Claire Underwood karakterine odaklanacak. Claire bir önceki sezonu Amerika Birleşik Devletleri Başkanı olarak Oval Ofis’te sona erdirmişti.

 

İki sezon arasındaki 18 aylık ara Kevin Spacey'nin geçmişte 14 yaşındaki oyuncu Anthony Rapp'e cinsel tacizde bulunduğu iddialarından sonra patlayan skandal nedeniyle, zorunlu olarak verilmişti. O sıralarda çekimleri devam eden dizide kameralar paydos etmiş, Netflix ve şovun yapım şirketi MRC iddiaları araştırmıştı. Spacey iddiaları kesin bir dille yalanlayamadığı için diziden kovuldu. Bu olayların üstünden bir ay geçmişken Netflix, dizinin altıncı sezonunun Claire Underwood'la devam edeceğini doğruladı. Dizinin yazarlarının hikayeyi yeniden düzenlemesinin ardından çekimler Ocak ayında yeniden başladı. Wright'la birlikte kadroda yer alacak diğer isimler ise Patricia Clarkson, Michael Kelly, Campbell Scott, Derek Cecil, Jayne Atkinson, Constance Zimmer, Boris McGiver, Diane Lane ve Greg Kinnear olacak.