Jessica Chastain ve Eddie Redmayne Gerilim Filmi 'The Good Nurse'de Başrolleri Paylaşacak

08.08.2018 14:24
Jessica Chastain ve Eddie Redmayne Gerilim Filmi 'The Good Nurse'de Başrolleri Paylaşacak

Tarihin en kanlı seri katillerinden biri olan bir erkek hemşirenin gerçek hikayesi vizyona uyarlanıyor. Jessica Chastain ve Eddie Redmayne, The Good Nurse'de başrol oynayacaklar.

 

Darren Aronofsky’nin sahibi olduğu Protozoa Pictures'ın 2016'dan bu yana geliştirilmekte olan film, seri katil/hemşire Charles Cullen'ı konu alıyor. Redmayne Cullen'ı canlandıracak ve Chastain, 2003'te tutuklanmasından önce 40 kadar hasta öldüren Cullen'ın takip edilmesine yardımcı olan bir başka hemşireyi oynayacak. Bron Studios filmin yapımcılığını Lionsgate aracılığyla yapıyor. Charles Graeber'in kitabına dayanan The Good Nurse, senarsit Krysty Wilson-Cairns tarafından uyarlanıyor. Projeyi yönetmesi için Danimarkalı yönetmen Tobias Lindholm'le anlaşıldı.

 

The Theory of Everything ile En İyi Aktör Oscarı'nı kazanan Redmayne, yakın zamanda Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald'da Newt Scamander rolüyle karşımıza çıkacak. Chastain ise Aaron Sorkin'in ilk filmi Molly's Game'de rol aldı. Ayrıca kendisini yaklaşan X-Men filmi Dark Phoenix'te ve It: Chapter Two'da da kendisini izleyebileceğiz. Filmin yönetmeni Tobias Lindholm 2015 senesinde çektiği, Taliban'ın hedefi olan bir askeri şirketi konu alan A War filmiyle Oscar adayı olmuştu. The Good Nurse'ün de ödül sezonunda ismini duyurması bekleniyor.