Netflix'in Yeni Stephen King Uyarlaması 'In the Tall Grass'ın Kadrosu Şekillendi

08.08.2018 16:13
Netflix'in Yeni Stephen King Uyarlaması 'In the Tall Grass'ın Kadrosu Şekillendi

Patrick Wilson, Laysla De Oliveira ve Harrison Gilbertson, Stephen King romanından uyarlanan In the Tall Grass filminin kadrosuna katıldı.


Ünlü oyuncular, Stephen King'in oğlu Joe Hill'le birlikte yazdığı kısa romandan uyarlanacak Netflix geriliminde rol alacaklar. Hikaye, bir çocuğun yardım için çığlıklarını duyduktan sonra Kansas'ta uzun otlarla çevrili geniş bir araziye yardım için giren iki kardeş olan Cal ve Becky'i merkezine alıyor. Kardeşler çok geçmeden oradan çıkmanın mümkün olmadığını anlarlar. Avery Whitted, Rachel Wilson ve Will Buie Jr. da kadroda yer alıyor. 

 

Filmin daha önce duyurulan kadrosunda küçük bir değişiklik oldu. Daha önce söylendiği üzere James Marsden'ın başrolde yer alması bekleniyordu ancak oyuncunun programının sıkışıklığı yüzünden başrol Aquaman'de de yer alan Patrick Wilson'ın oldu. Filmde De Oliveira, üniversitedeki ilk yılına başlayan kararlı ve dirayetli Becky'i canlandıracak. Splice'ın yönetmeni Vincenzo Natali, senaryoyu yazan ve yönetmenliği üstlenen isim oldu. Yapımcılar ise Steve Hoban, Jimmy Miller ve M. Riley. Filmin çekimleri şu an Toronto'da sürmekte. Yayın tarihi ise şimdilik 2019 olarak biliniyor.