Tom Hardy'i Al Capone Rolünde Göreceğimiz 'Fonzo'dan Yeni Bir Kare Paylaşıldı

10.08.2018 15:19
Tom Hardy'i Al Capone Rolünde Göreceğimiz 'Fonzo'dan Yeni Bir Kare Paylaşıldı

Charles Bronson'dan Kray ikizlerine... Eğer beyaz ekranda kötü şöhretli suçluları oynayacak bir aktör arıyorsanız adamınız Tom Hardy'dir.


Venom çizgi roman uyarlamaları dünyasını sallamaya hazırlanırken, Tom Hardy programına yeni bir gangster filmini dahil etti. Hardy, yönetmen Josh Trank'in yeni filmi Fonzo'da, gangster Al Capone'un ileri yaşlarına hayat verecek. Al Capone, içki yasağı yıllarında kaçakçılık yaparak Chicago'ya adeta hükmetmişti. Hardy'i bu rolde gösteren yeni bir fotoğraf Twitter'da paylaşıldı. Capone’un “Yaralı Yüz” takma ismine sadık kaarak yapılmış makyajda, oyuncunun sol yanağındaki büyük bir yara izini görebiliyoruz. Bunun yanı sıra Hardy'e yapılan yaşlandırma makyajı da yakışıklı oyuncuyu neredeyse tanınmaz hale getirmiş. Film, Capone'un 47 yaşında hapishaneden çıktığı ve inme, zatürre vb. gibi çok sayıda sağlık sorunu yaşadığı bir dönemini konu alıyor. İtalyan asıllı Amerikalı mafya lideri Al Capone 48 yaşında öldü. Filmin 10 yıllık bir mahkumiyet sonrası Capone'un hastalıklarla mücadele ettiği bir yılını konu alması, karşımızda beklediğimizden daha farklı bir Al Capone bulmamıza neden olacak. Capone hayatındaki şiddet dolu anılarla baş etmeye çalışmaktadır ve onun gibi sert bir adam için bile geçmişin yükü çok ağırdır.

 

Fonzo, yönetmen Trank’ın Fantastic Four’dan bu yana çektiği ilk film olacak. Prdüksiyon sürecinde pek çok sorunun yaşandığı Fantastic Four'un vizyona girdiği sıralarda, Trank daha önce yöneteceği ilan edilen Star Wars Story spin-off projesinden ayrıldı - kimi iddialara göre de kovuldu. Trank bütün bu çalkantıların ardından 2019'da vizyona girecek olan Fonzo'yu yazdı ve yönetti. Kadroda ayrıca Kyle MacLachlan, Matt Dillon ve Linda Cardellini yer alıyor.