Gal Gadot Animasyon Film 'Wreck-It Ralph 2'nun Seslendirme Kadrosuna Katıldı

11.08.2018 13:58
Gal Gadot Animasyon Film 'Wreck-It Ralph 2'nun Seslendirme Kadrosuna Katıldı

Wonder Woman yıldızı Gal Gadot, Disney’in animasyon Ralph Breaks the Internet filminin seslendirme kadrosunda yer alacak.


Fast & Furious serisiyle tanıdığımız aktris, Instagram'da Cuma günü yaptığı açıklamada, yeniden direksiyonun başına geçeceğini ve Wreck-It Ralph filminde sokak yarışçısı Shank'ı oynayacağını açıkladı. Bu film, Gadot'un yer aldığı ilk Disney animasyonu olacak. Gadot rolüyle ilgili "Shank inanılmaz araba kullanan bir kız ve bu da ona kötü kız havası veriyor. Ama film devam ederken, aslında ne kadar eğlenceli, bilge ve sıcak olduğunu fark ediyorsunuz, bu da onun hakkında en çok sevdiğim şey." açıklamasında bulundu.

 

John C. Reilly'nin sevilen karakteri Ralph ve komedyen Sarah Silverman'in seslendirdiği arkadaşı Vanellope von Schweetz, Vanellope'nin “Sugar Rush” video oyununu kurtarmak için Litwak's Family Fun Center & Arcade'de yedek parça ararken Shank ile tanışırlar. Wreck-It Ralph, 2012 yılında dünya çapında 470 milyon dolardan fazla hasılat yaptı ve bir Oscar adaylığı kazandı. Filmin yönetmenliğini Rich Moore yapıyor. Senaryoyu ise Phil Johnston ve Frozen yönetmenlerinden Jennifer Lee yazdı. Film 21 Kasım'da vizyona girecek.