Kristen Stewart'ın Yeni Filmi 'Lizzie'den İlk Poster Yayınlandı

11.08.2018 14:23

Lizzie Borden'ın öyküsü tarihin en çok tartışılan olaylarından biridir. Gerçek hikayeye dayanan biyografik filmin ilk posteri çıktı.

 

Bryce Kass tarafından yazılan ve Borden ailesinin çözülmemiş, hakklarında pek çok spekülasyon yapılan cinayetlerine dayanan Lizzie, cinayetleri ve Borden ailesinin iç işleyişini araştırıyor. Acımasız suçlarla suçlanan garip ve kırılgan Lizzie'nin iç dünyasını da ortaya koyuyor. 32 yaşında evlenmemiş bir kadın olan Lizzie, babasının sert ve otoriter kontrolü altındadır ve sosyal olarak dışlanmıştır. Genç hizmetçi Bridget Sullivan ailesiyle birlikte yaşamaya başlayınca, Bridget'a nazik ve sevecence yaklaşır. Ancak ikilinin hikayesi karanlık ve rahatsız edici bir sona doğru ilerler. Prömiyerini Sundance Film Festivali'nde yapan Lizzie'de başrollerinde Kristen Stewart ve Oscar adayı Chloë Sevigny'i görüyoruz.

 

Filmin kadrosunda Kim Dickens, Denis O'Hare, Jeff Perry, Fiona Shaw ve Jamey Sheridan yer alıyor. Kriz dönemi draması Lizzie, Channel Zero ve The Boy filmlerinin yönetmeni Craig William Macneill tarafından yönetildi. Yürtücü yapımcılığı ise Elizabeth Stillwell, Roxanne Fie Anderson ve Edward J. Anderson üstlendi. Saban Films ve Roadside Attractions filmi 14 Eylül 2018'de vizyona sokacak.