Spider-Man Evreninde Solo Film Sırası Black Cat'e Geldi

11.08.2018 15:43
Spider-Man Evreninde Solo Film Sırası Black Cat'e Geldi

Marvel filmlerinin Spider-Man köşesini sahiplendiği anlaşılan Sony, gelecekteki programında bazı değişiklikler yapıyor. Bunlar arasındaki en önemli proje ise Black Cat ve Silver Sable karakterlerini ayrı maceralara bölmek olacak.


Yeni proje Haziran ayında ortaya çıkan haberden sonra pek de sürpriz olmadı. Silver & Black filminin yayın planından çıkarıldığı ve senaryonun geliştirmeye geri gönderildiği biliniyordu. Şimdi ise iki karakteri ayırıp solo film çekilmesinin planlandığı açıklandı. Columbia Pictures başkanı Sanford Panitch, "Black Cat karakterinin yeterince büyük bir arka plana ve eylemlerini haklı çıkarabilmek için pek çok mazlemeye sahip olduğuna inanıyoruz." açıklamasını yaptı. Daha önce Black Cat'in Silver Sable'la birlikte olduğu filmi çekmek için anlaşılan yönetmen Gina Prince-Blythewood'un, yönetmenlikten ayrılıp yapımcı olarak devam etme ihtimali de var. Ancak bunun hakkında henüz net bir karar verilmedi.

 

Ayrıca Venom'u PG-13 seviyesinde tutup, Tom Holland'ın Spider Man'iyle gelecekteki olası filmlerde karşı karşıya getirmek de hala üzerinde tartışılan bir fikir. Sony, Disney'in sahibi olduğu Marvel'ın bazı karakterlerinin filmlerde görünmesi fikrine de açık. 5 Ekim'de vizyona girecek Venom'un yanı sıra Sony, Morbius The Living Vampire, Kraven The Hunter, Silk, Jackpot ve Nightwatch karakterleri için senaryo geliştiriyor. Şimdilik bu fikir pek çekici olmasa da, stüdyo buradan iyi bir şey yakalayıp büyük bir seriye çevirebileceğini düşünüyor.