Pablo Larrain Başrolünde Gael García Bernal'in Yer Aldığı Yeni Filminin Çekimlerine Başladı

13.08.2018 13:28
Pablo Larrain Başrolünde Gael García Bernal'in Yer Aldığı Yeni Filminin Çekimlerine Başladı

Üzerinde çalıştığı The True American filminin prodüksiyon tarihinin 2019'a çekilmesinin ardından, Pablo Larrain hiç hız kesmeden yeni filminin çekimlerine başladı.


Pablo Larraín geri dönüyor. Jacqueline Kennedy biyografisi Jackie'nin Natalie Portman'a Oscar adaylığı kazandırmasından iki yıl sonra, Larraín birkaç hafta önce gizli bir proje için tekrar kameranın arkasına geçti. Yönetmen, Neruda filminin senaristi Guillermo Calderon ve New Yorklu oyun yazarı Alejandro Moreno tarafından yazılan özgün bir hikaye olan Ema filminin çekimlerine başladı. Filmin başrollerinde daha önce Larraín ile No ve Neruda'da çalışan Gael Garcia Bernal ve Mariana Di Girolamo yer alıyor. Pazartesi günü Şili'nin Valparaíso limanında başlayan çekimlerin altı hafta boyunca sürmesi planlanıyor. 

 

Ema'da, Bernal, yerel bir dans ekibiyle çalışan bir koreografı canlandırırken, Di Girolamo ise kendisinin bir öğretmen olan karısını oynuyor. Kadroda ayrıca Paola Yanini ve Santiago Cabrera da bulunuyor. Larrain filminde yer alan oyuncularla sadece çekimden önceki gün senaryoyu paylaşıyor, böylece film tamamlanana kadar oyuncular da nasıl bir film çektiklerini bilmiyorlar. Yönetmen çekimleri bu şekilde sürdürüyor olmalarının herkesi çok mutlu ettiğini ve heyecanlandırdığını söyledi. Filmin yapımcılığını Pablo Larraín ve uzun süredir ortağı olan kardeşi Juan De Dios Larraín kendi prodüksiyon şirketleri Fabula Films aracılığıyla yapıyorlar.