Back To The Future Kadrosu Yıllar Sonra Bir Arada

13.08.2018 18:07
Back To The Future Kadrosu Yıllar Sonra Bir Arada

Robert Zemeckis'in klasik bilim kurgu serüveninin dört yıldızı, Boston'da hayranlar için düzenlenen fuarda bir araya geldi.

 

Back To The Future serisinin hayranları, bu hafta sonu zaman yolculuğu için DeLorean'a (ya da plutonyuma) gerek kalmadan ve uzay-zaman sürekliliğine bir zarar vermeden 1985'e doğru ufak bir yolculuk yaptılar. Robert Zemeckis'in kültleşen bilim kurgu serisinin dört ünlü oyuncusu Boston'daki Fan Expo'da bir fotoğraf için birlikte poz verdi. Fotoğrafta ikonik rolü Marty McFly'la tanıdığımız Michael J. Fox, Biff Tannen'ı canlandıran Tom Wilson, Doctor Brown rolüyle tanınan Christopher Lloyd, ve Marty'nin annesi Lorraine rolüyle tanıdığımız Lea Thompson yer aldı. Fox, Wilson ve Thompson, Instagram profillerinde bu değerli buluşmanın fotoğraflarını paylaşıtılar.

 

Zemeckis daha önce Geleceğe Dönüş: Bölüm IV gibi bir film yapmakla ilgilenmediğini söylemiş olsa da, bu serinin esintileri Back To The Future'un ilk kez vizyona girdiği '85'in yaz aylarında geçecek olan Stranger Things'in üçüncü sezonu boyunca hissedilecek gibi görünüyor. Geleceğe Dönüşün ilk filmi, 3 Temmuz 1985'te yayınlandı ve bunu 1989'da fütüristik bir devam filmi izledi. Daha sonra 1990'da vahşi batıda geçen üçüncü film çekildi. Oyuncular bu buluşmayla, 2015'teki üçlemenin 30. yıldönümü kutlamasından bu yana ilk kez bir araya geldiler.

 

Back in 2018, even Biff made it. @fanexpoboston @lea_thompson @tomwilsonusa #chrislloyd

Michael J Fox (@realmikejfox)'in paylaştığı bir gönderi (12 Ağu, 2018, 12:03ös PDT)